flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги присяжних!

13 лютого 2024, 10:51

До уваги присяжних!

Повідомляємо, що відповідно до Закону України " Про  запобігання корупції" Ви, як присяжний, який протягом 2023 року залучався до здійснення судочинства, є суб'єктом декларування та зобов'язаний подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Закону України від 20.09.2023 № 3384-IX " Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб,уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану", який набрав законної сили  12 жовтня 2023 року,відновлено е-декларування під час воєнного стану.

На виконання вище вказаного  Закону України В до 01 квітня 2024 року повинні подати щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави за 2023 звітний період.

Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року)та містить інформацію станом на 31 рудня звітного періоду.

Для заповнення декларації необхідно мати (отримати) електронно-цифровий підпис.

Подається декларація шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання куорупції.

Одночасно повідомляємо, що умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

Якщо Ви проходите військовцу службу - за додатковою інформацією, з приводу необхідності подачі  декларації, звертайтеся до адміністрації Шацького райнго суду Влинської області.