flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання на тему функціонування підсистеми «Електронний суд»

15 лютого 2019, 11:09

14 лютого 2019 року в приміщені Шацького районного суду Волинської області для працівників апарату було проведено навчання на тему функціонування підсистеми «Електронний суд», яка повноцінно повинна запрацювати в судах України з 01 березня 2019 року. Проте з першого січня 2019 року «Електронний суд» в місцевих судах працює в пілотному режимі і вже тепер можна користуватись перевагами електронного судочинства.

Навчання було проведено головним спеціалістом, прес-секретарем суду Семенюком Євгеном Валентиновичем. Обговорювались питання щодо особливостей роботи працівників суду при первинні реєстрації справ та матеріалів, перевірку та подальші дії з документами, які надійшли через електронний суд, про реєстрацію в електронному кабінеті на сайті https://cabinet.court.gov.ua/, функціонал, мету створення та специфіку електронного суду загалом.

Виклад матеріалу був збагачений жвавим обговоренням в режимі «запитання – відповідь», оскільки дана тема є новою, актуальною, цікавою та потребує детального опрацювання.

 

«Все нове – на початку складне, але рух вперед і наполегливість є запорукою вдосконалення!»