flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальна програма з питань лідерства

19 вересня 2019, 14:26

Голова Шацького районного суду Волинської області Сушик Наталія Вячеславівна бере участь у навчальній програмі з питань лідерства для голів судів, 18–20 вересня 2019 року, яку Національна школа суддів України проводить за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Голови судів поглиблять свої знання і вдосконалять навички управління роботою суду, філософію, мислення, стиль комунікації та манеру поведінки керівника як лідера. Навчальна програма розкриває суть роботи голови суду як лідера в управлінні адміністративною роботою суду спільно із керівником апарату, заступником голови суду та зборами суддів через формування політики й управління роботою.

Для проведення семінару запрошено директора Програми судового адміністрування та проекту JERITT Школи кримінального правосуддя Університету штату Мічиган Доктора Морін Коннер.

Незабаром Програма USAID «Нове правосуддя» підтримає НШСУ та Державна судова адміністрація України у проведенні навчальної програми з питань лідерства для керівників апаратів судів, після чого на голів судів та керівників їх апаратів чекатиме програма з підвищення ефективності роботи управлінської команди суду.