flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Шацькому районному суді Волинської області проведено «Урок справедливості»

25 листопада 2019, 10:10

22 листопада 2019 року в приміщенні Шацького районного суду Волинської області заступником керівника апарату суду Оксаною Устенко для школярів четвертого класу ОЗ НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназія» було проведено «Урок справедливості».

Всеукраїнська акція «Урок справедливості» ініційована Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України, має на меті ознайомити дітей з місією суду в суспільстві.

В межах уроку школярі дізнались багато цікавого про суд, справедливість, права дітей, були активними та відкритими до нових знань, мали можливість поспілкуватись з суддею Жевнєровою Наталією Вікторівною, отримати відповіді на запитання, які цікавили школярів.

Також діти спробувати себе у ролі суддів та вирішили спір, який був продемонстрований в мультфільмі «Кінь проти Хом’яка», знятому в рамках грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

За результатами Уроку школярі отримали наліпки членів Клубу "Справедливці", диплом про участь класу в акції та книгу "Справедливці".

#арссу#клубсправедливці#справедливці#@Асоціація розвитку суддівського самоврядування України#